Wie ben ik

Geschreven door Mick

Hallo allemaal. Mijn naam is Mick Nolten en net zoals velen besmet met het kart virus. Ik ben geboren op 12 november 1994 en ben woonachtig in Stein, Limburg. Stein ligt onder de rookpluim van DSM echter ook vlakbij de Belgische grens en op maar een klein kwartiertje rijden van mijn “thuis circuit” Genk.

Ik studeer VMBO bij de scholengemeenschap Groenewald in Stein. Wat ik later wil worden? Iets in de racerij of auto's pimpen. Mijn hobby is uiteraard Karten, maar ik doe ook aan karate. Inmiddels heb ik de blauwe band. Ik vind karate en karten een prima combinatie, vooral de spiertrainingen en snelheid komen goed van pas. Verder doe ik In de zomer samen met mijn vader nog duiken. Inmiddels heb ik het junior open water brevet behaald.

Mijn doel is uiteraard het maximale uit mijn talent halen. Daarom moet 2009 het jaar van de waarheid worden. Vandaar mijn eigen website zodat ik iedereen op de hoogte kan blijven van mijn prestaties.

Voorop gesteld ben ik trots op mijn vader en moeder die me toch in de gelegenheid stellen dit allemaal te realiseren. Verder een bijzonder woord van dank aan  John (Autodemontage Zelissen) die me al een aantal keren heeft gesponsord. Sponsoring is namelijk heel belangrijk in de kartsport (of eigenlijk alle racesport) want als er één nadeel is aan karten is dat er toch wel veel geld voor nodig is.

Geschreven 7 november 2010

Inmiddels hebben we 2009 het jaar van de waarheid erop zitten. Met de 14de plaats in de BNL league heb ik aangetoond dat ik talent heb. Zeer zeker na een dramatisch eerste race weekend. 2010 in de Belgian Max Challenge heb ik de goede lijn doorgezet en afgsloten met de 6de plaats algemeen.

Inmiddels ben ik derde jaars student op het groenewald en kan ik goed meekomen ondanks het toch wel drukke sportprogramma. Naast het racen doe ik 3 keer per week aan fitness. Helaas ben ik door het drukke programma moeten stoppen met karate.

Hopend jullie allemaal een keer op de kartbaan tegen te komen om mijn kwaliteiten te laten zien.

Met vriendelijke groet,

Mick Nolten