BNL karting Kick off Reboot 2.0 2020

4 en 5 Juli 2020 te Genk Belgie.

Opnieuw podium voor Mick Nolten in de BNL karting series “Reboot 2.0”

Na een mooie P3 in de BNL kick-off openingsrace van het kart seizoen 2020 was het dit weekend weer raak voor Mick Nolten in de BNL Reboot 2.0 race weekend. De DD2 klasse hebben we voor wat het kwalificeren betreft zeker nog niet helemaal in de smiezen. Daar tegenover staat dat het race werk in de wedstrijden wel snor zit.

Met de matige P13 kwalificatie moest er dus serieus gestuurd gaan worden in de heats en dat gebeurde dus ook, in heat 1 werd het P5 met de snelste ronde tijd op de klokken, heat 2 werd het P4 met opnieuw de snelste ronde tijd op de klokken.

De prefinale moest er dus gestart worden vanaf P4. Helaas ging deze start niet zo gemakkelijk, Mick viel terug naar P7. Maar met goed stuurwerk werd uiteindelijk de derde plaats veilig gesteld, een mooi uitgangspunt  voor de Finale.

 

 

 

 

De finale moest er gestart worden vanaf P3, ook nu weer een moeizame start met 2 plekken verlies. De snelheid was super te noemen en Mick reed zich al snel terug naar P2. Helaas was de leider Glenn van Parijs al te ver weg om er nog bij te komen en de winst te pakken. Al met al een mooie 2deplaats gepakt met knap stuurwerk maar wel met nog wat “kwali huiswerk”

 

Mick Nolten wil naast zijn trouwe fans zijn ouders en sponsors bedanken. Hij wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door:
- Autodemontage Zelissen te Sittard
- ZIMEA Zekerheid in mens en arbeid
- 4 Safety Products
- Pepels bv aanneming en transport
- Intertec Consultancy Stein
- Auto first / Haleco Nuth
- Facilities Limburg