Belgian max challenge 2022

18 & 19 Juni te Mariembourg Belgie

Leuk weerzien met de Belgian Max Challenge

Na jaren van afwezigheid hebben we afgelopen weekend weer geraced voor het Belgisch kampioenschap op circuit karting des franges in Mariembourg. Eerlijk gezegd het voelde als vanouds en het is altijd super georganiseerd. Jammer genoeg zie je dit niet echt terug in het aantal deelnemers.

Juist omdat het enkel op de zondag kwalificeren is en daarna 3 races rijden maakt het mijn inziens juist super leuk om mee te doen aan dit kampioenschap.

 

Het weekend begon natuurlijk onder snik hete omstandigheden, waarbij afstellen t.o.v. de zondag eigenlijk zinloos was, want de omstandigheden op de zondag waren met bijna 15 graden temperatuur verschil totaal niet te vergelijken. Sterker nog met regendreiging had het ook nog anders kunnen zijn.

De beide finales welke meetellen voor het kampionschap moest door Mick nog serieus gestuurd worden om deze winnend af te sluiten. Eerlijk gezegd, racen is als lucht, en zonder lucht kunnen we niet leven.....

Met deze overwinningen hebben we natuurlijk een goede stap gezet voor het Belgisch kampioenschap welke recht geeft op deelneming aan WK later dit jaar in portugal.Ik zeg natuurlijk, dank aan het team Esmee en alle medewerkers en officials van dit fantastische kampioenschap voor het super leuke weekend en tot in Kerpen.Verder natuurlijk ook dank aan het GKS Lemmens Power team voor het weer tot in de puntjes verzorgen van alles wat er nodig is om te kunnen racen en te winnen. Alsmede dank aan onze sponsors die er ook dit jaar weer voor staan. En natuurlijk waar zou ik zijn zonder mijn kanjer Mick Nolten.(waarschijnlijk thuis op de bank)
😂😂

Met vriendelijke race groet,

MNkartracing.