Rotax International Trophy 2022

26 t/m 30 Juli 2022 te Le Mans

Rotax Max International Tropy zit erop.

Waar de vooruitzichten hoopvol waren was al na 150 mtr voorbij. Nadat de lampen op groen waren gesprongen stormt het veld richting bocht 1. Hier houdt het voor Mick op omdat er iemand vanachter over Mick heen vliegt en Mick zijn uitlaat afbreekt. Waardoor uitrijden geen optie meer was.
Dan zijn we een illusie armer en weer een ervaring rijker zullen we maar zeggen. Maar desalniettemin een fantastische week gehad met geweldig stuurwerk, ups en downs, maar zeker een goede uitgangspositie voor de finale gecreëerd. Simpelweg door rustig te blijven en goed gebruik te maken van de kansen die je krijgt.
Natuurlijk lukt ons dit niet in ons eentje, dank aan het GKS Lemmens Power team. Fred, Rick, Vincent en Sjaak allen dank voor het meehelpen en speuren naar verbeteringen. Verder natuurlijk ook dank aan onze sponsors die ons hebben geholpen om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Natuurlijk hadden we iederen graag bedankt met een podium (wat heel dicht bij was)
Zo nu afsluiten met een biertje en een stukje vlees in het gezellige centrum van Le Mans en morgen weer terug naar huis.
Begin september gaan we verder met het Belgisch kampioenschap in het Duitse Kerpen.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen💪💪💪💪💪💪
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle reacties:
Albertien Nolten-Deneer, Christophe Adams en 33 anderen